neděle 19. dubna 2009

Bali

Ahoj vsichni,
dnes jen kratce o nasem pobytu na Bali. Vcera jsme si pujcili skutr a zacali objevovat Bali trosku rychleji nez chuzi. Projeli jsme jizni cast, kde jsme se zastavili ve dvou hinduistickych chramech. Nasli jsme krasnou plaz, kde jsme byli sami. More je tu krasne ciste, ale obrovske, no dobre, velke vlny, ve kterych se da blbnout, predevsim Petr :) Snorchlovani se da na severu, kam se uz bohuzel nedostaneme. Take jsme vcera poznali jake to je byt beloch a dostat za to pokutu... podrobnosti pripadne zajemcum. Vecer dorazila Janca a Janca s Honzou a pak jeste dva dalsi kluci z Cech, tak jsme posedeli, popovidali.

Dnes rano jsme se rozhodli zustat az do konce naseho pobytu v Kute, uz se nam chce si uzit zbytek dovolene v prijemnem hotelu a mit proste pohodu :) Mame pujcenou motorku / skutr, a tak jsme i dnes spolecne s Jancou a Honzou vyjeli na cestu. Opet na jih, kde jsme navstivili kulturni park, kde jsou obrovske sochy a ukazky tradicnich masek, bylo to tam moc pekne a take pekne horko... Tak jsme se jeli trosku osvezit do vln more, kluci si to vazne uzili.

Zitra vyrazime trosku na nakupy a pak odpoledne do Ubudu, coz je kulturni centrum Bali, kde se nam snad podari shlednout tradicni balijsky tanec a take se potkat s nasimi prateli Holandany a ostatnimi.

Mame se pekne, je tu horko, velke, pohoda, proste dovolena. Peta uz si zvykl na jizdu na leve strane a jezdi jako mistnak, propleta se mezi auty, neohrozene a bezpecne...

Vsechny Vas moc zdravime, myslime na Vas.

Mejte se a smejte se :)
rap

Žádné komentáře:

Okomentovat